top of page

Torsdag (dag 4)

Tävlingsdag.

Vaknade 05.30. Vi låg och surrade ett tag innan Pee började med bloggeriet. Dee och Vee gick en sväng till Walmart, hämtade kaffe på Starbucks och sen åt vi frukost.

Eftersom vi hade olika starttider blev det lite logistik att ta sig till banan. Pee startade sist och tänkte ta en shuttlebus nån timme innan start. Här i Emporia är alla så otroligt engagerade i GBO och välkomnar alla discgolfare med stora kramen. Så när Pee stod och väntade utanför hotellet var det en person som stannade och frågade om han ville åka med till banan.

Vee gick ut först av oss. Han startade stabilt och låg som bäst -3 efter 9 hål. Inför hål 18 låg han -1. Men hål 18 är djävulen själv! Victor gick därifrån med en 8:a! Aj aj! Slutade på

+3.

Dee började med en birdie. Höll -1 länge. Tyvärr en boogie på 17. Slutade på par.

Pee började ok. Låg -1 efter 7 hål. Gjorde ett gäng bogeys i slutet. Hål 18 gjorde livet surt även för Pee. Dubbelbogey. Slutade på +3.

Vi var alla nervösa och hade stora problem med puttningen. Det är så viktigt att man puttar bra. Så det var lite ledsamt hos oss alla direkt efter rundan.

Vee drog iväg till Olpe för att vara caddie åt Jeremy Koling, en av de bästa spelarna och en riktigt skön snubbe.

Pee och Dee hittade en mysig 9-hålsbana bara några hundra meter från hotellet! Det blev 18 hål där. Faktiskt var det viktigt att hitta tillbaka till spelet där.

Dagens grej måste få bli Henrik Wännströms runda på Olpe. Även Johan Stensmar ska nämnas. Henrik gick -5 på Olpe och gick bättre än många världsspelare! Idag går han ut i samma boll som Ricky Wysocki.

Johan spelade väldigt bra på Jones och gick -5. Han ligger endast tre kast från ledning.

Middagen togs in på Applebys. Mycket gott!

Idag väntar Olpe Lake. Det är den svåraste av alla banor. Vatten överallt. Det blir en tuff match mellan Pee och Vee som spelar i samma boll/grupp. Det är 182 stycken som spelar i vår division och de två hamnar i samma boll!! Nu köör vi!

Pee hittade gröt på frukosten. Hurraaaa!!!

Morgonfrilla.

Snygg!

Så glad!!

Vee och hans grupp.

Skywalker och Big Jerm på Olpe.

Pee och hans grupp.

Vee leker.

Peace and love!! ❤️

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Vill Du synas här?

Klicka här för ta kontakt med oss!

bottom of page