top of page

Sista dagen i Emporia

Fredag/lördag  (Dag 5/6)

Vi vaknade vid 06.00. Hungriga och revanschsugna. Frukosten har plötsligt blivit riktigt nice med gröt som trevligt inslag på bordet. Logistik med bilar och olika starttider gjorde att Pee och Vee åkte ut till Olpe Lake tillsammans med en annan svensk spelare, Joakim Broman. Vädret har varit bra två dagar. Vindstilla, molnigt, hög luftfuktighet. Solen har kommit fram lite då och då. Och ännu inget regn. Pee och Vee gick i samma boll. Vi var båda överens om att coacha, peppa och berömma varandra. Vår gameplan var att försöka gå för birdies och par på de första 4 hålen som känns lite lättare än de resterande. Hål 1 är ett 110 meters ö-hål. Svagt nerför med en liten green att träffa. Vee parkerade! Enkel birdie. Pee bommade ön och gjorde en bogey. Pee svarade upp med birdie på hål två. Vee gjorde par. Hål 3 är ett av de bästa och vackraste hålen på banan. En par fyra med ob längs hela vänstra sidan. Många träd i vägen och en liten pöl innan green. Pee kastade långt men skar ut OB. Ett fint inspel räddade paret. Vee gjorde ett stabilt par. På hål fyra gjorde Pee birdie och Vee missade tyvärr en 7 meters för birdie. Det blev par. Hål 5 är ett par 3 ö-hål över vatten, ca 105 meter. Båda missade ön och gjorde 4:or. Fyra av hålen var omgjorda till par 3:or vilket kändes konstigt. Det var hål på 140-165 meter med vatten och ob i spel. Flera av proffsen tyckte det var idiotiskt. Banans par är under GBO satt till 60 men annars 64. Pee spelade bra hela rundan. Trots två lost disc i vattnet och tre kast ut över OB hamnade Pee till slut på 61. Vee gjorde en av sitt livs rundor på tävling och hamnade på 63. Dee spelade stabilt och gick på 65. Vi är alla nöjda med hur vi klarade av Olpe Lake. Det är en väldigt svår bana. Vi gick faktiskt bättre än många av proffsen! Och vi hade samma väderförhållanden som dom. Efter rundan åt vi Kina-buffét. För fjärde gången. Vee skulle vara caddie åt Jeremy Koling så vi åkte ut till Jones där dom spelade sin runda. Det är så inspirerande att se dom spela live. De är otroligt duktiga! Igår kväll var det Trilogy-party och Valborgsfirande utomhus bakom Distribution Center. (Trilogy är de tre varumärkena Latitude 64, Dynamic Discs och Westside Discs. De är liksom i symbios med varandra. Deras discar tillverkas och designas i Skellefteå på Lat 64:s fabrik.) Vi var där en kort stund bara. Åt barbecue och drack några öl. Hemma vid 21. Slappa och förbereda sig för sista rundan på fredagen. Vi vaknade idag (lördag) vid 07.00. Bra där!! Det har varnats om lördagens oväder. Och det är oväder! Så pass att tävlingsledningen nu ställt in dagens tävlande. Det betyder att tävlingen är slut, färdigspelad. Det är lite trist men samtidigt skönt att slippa gå ut i ovädret. Så nu packar vi ihop alla grejer och tackar för oss. Vi har just bestämt att vi åker till Kansas City och bor där en natt. Vee har en kompis där som gärna tar emot oss. Vi ska ju ändå flyga därifrån i morgon och det blir kul att se något annat!! Puss och hej! 

Kärlek. 

Pee drivar ut på hål 15. 

Ö-hål. 

Där borta är McBeth. 

Dee ger Lizotte lite tips. 

Wysocki och Henrik Vännström. 

Nate Doss!

Terry "Thedisgolfguy" Miller, Vee och Bobby "Cooldaddyslickbreeze" Brown. 

Ännu mer kärlek. 

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Vill Du synas här?

Klicka här för ta kontakt med oss!

bottom of page